Bilagshåndtering

Styr på bilagene
Bilagshåndtering er en mindre sjov del, som følger med det at være selvstændig, men som der skal være styr på.
Dansk Bilagsservices har håndtering af bilag som kerneforretningsområde. Som udgangspunkt kan en dygtig bogholder bogføre ca. 40 bilag i timen. Vi kan bogføre over 600 bilag i timen, uanset om det er lønbilag, finansbilag eller indtægter og udgifter på debitor- og kreditorside. Derfor kan vi tilbyder landets mest effektive styring af bilag til de bedste priser.


Vi bogfører bilagene for dig
Dansk Bilagsservice og bogføringsprogrammet, XL Finans, administrerer og bogfører bilag korrekt og professionelt. Hos os deler vi fakturaen op. Det betyder, at vi bogfører hvert bilag på de rigtige konti, så en faktura ikke bare bliver bogført på en enkelt konto. Vores bogføringsprogram tager også hensyn til gældende momsregler og andre variabler. Eksempelvis er der ikke moms på fragt, hvilket vi automatisk tager højde for i vores bogføring. Med Dansk Bilagsservice får du dermed et korrekt billede af dit regnskab.


Vil du også have styr på bogføringen og samtidig spare både tid og penge, så udfyld vores kontaktformular og få et godt tilbud på håndtering af dine bilag.