Sikkerhed

Sikkerhed og tilgængelighed af dine data

Sikkerhed og tilgængelighed er noget vi går meget op i. Vi bruger en af Tysklands store hosting selskaber for at få den optimale sikkerhed og oppe tid. Som de selv skriver :

” Alle servere står i moderne datacentre med en god europæisk internet infrastruktur. Datacentrene har redundante linier til forskellige carrier og er udstyret med den bedste teknologi indenfor driftsikker hosting. Desuden kører datacentrene med vedvarende energi eller populært sagt "grøn Strøm"

Der udover blive alle data spejlet på en anden server lokaliseret på en anden lokation end produktions serveren.


SSL sikker forbindelse

Vi bruger XL Finans som regnskabs system og al kommunikation mellem dig og XL Finans er krypteret, så dine data ikke kan opsnappes undervejs. Det er samme teknologi som bruges til bla. netbanker og NemID.

Garanteret oppetid på 99,9%

Vores hosting partner garanterer en oppetid på 99.9%, dog vil der til tider blive brug for at opdaterer vores server. Dette vil blive gjort om natten for være mindst til ulejlighed for vores kunder.

Fuldautomatisk Backup

Alle data bliver backet op på en server, som ligger på en anden lokation end produktions serveren. Vi har desuden en server parat på en anden lokation end produktions serveren, så skulle uheldet være ude kan vi hurtig komme op og køre igen.