Moms

Hvad er moms
Moms er en forkortelse for Meromsætningsafgift og er en indirekte skat, som beregnes af varens salgspris. I Danmark er momsen på 25% og opkræves af sælgeren, som herefter fratrækker momsen, der blev betalt ved indkøb af varen. Forskellen afregnes med skattevæsenet. Afregningsperioden afhænger af virksomhedens størrelse og kan være hver måned, kvartalsvis eller halvårligt.

Undgå strafrenter og gebyrer
Momsindberetning kan være en kilde til frustration i mange små virksomheder. Da det at indberette og betale moms er en del af regnskabspligten er det vigtig at man får det gjort rigtigt. Manglende indberetning eller indbetaling af moms medfører unødvendige gebyrer og strafrenter og kan i sidste ende medføre lukning af firmaet .

Med Dansk Bilagsservice kan du modtage klargjorte momsindberetninger, som du selv kan videreformidle til SKAT. Du kan også vælge at give Dansk Bil gsservice adgang, og så klarer vi dit momsregnskab for dig. Vi sørger for at bogføre både købs- og salgsmoms, og vi afstemmer de relevante konti. Vi kan også hensætte penge til en kommende momsafregning, så det samlede regnskab er ajourført, når det gælder moms. På den måde undgår du gebyrer og strafrenter ved for sent indberetning og indbetaling af momsen.

Hjælp til moms og bogføringr
Hvis du gerne vil have styr på din bogføring og moms og er du endnu ikke kunde hos Dansk Bilagsservice, skal du bare udfylde vores kontaktformular. Vi vil herefter kontakte dig og fortælle om, hvordan vi kan hjælpe dig med din bogføring.